shoar-1405

آیین خشت گذاری مدارس با حضور دکتر علیرضا محمودی شهردار اراک

آیین نمادین خشت‌گذاری مدرسه 12 کلاسه حسینقلی پزشکیان به همت خیر نیک اندیش دکتر حسین پزشکیان و مشارکت مردم در راستای تحقق «نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم» در شهر اراک و همزمان با ایام دهه کرامت با حضور علیرضا محمودی شهردار اراک برگزار شد.

علیرضا محمودی ضمن بیان اینکه خشت گذاری مدارس یک پیام فرهنگی ست گفت: موضوع مدرسه سازی یک امر همگانی و یک وظیفه فرهنگی در سازندگی آینده کشور است و همه می توانند حتی با تامین یک آجر آن در کار مدرسه سازی مشارکت کنند و بدون تردید حتی یک آجر و خشت و تامین مصالح آن نیز می تواند به تسریع در روند ساخت مدرسه کمک کند وی بیان داشت: اکنون هر خشتی که در راستای ساخت مدارس بنا شود، زیرساخت و بنیاد آینده آن کشور را تامین نموده ست.

شهردار تصریح نمود: امیدواریم شهر اراک در اجرای اینگونه اقدامات آینده ساز پیشرو باشد و از این به بعد با همکاری خیرین استان و سایر دستگاه های دولتی شاهد ساخت مدارس بیشتری باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *