مدیر منطقه دو شهرداری اراک گفت: در آستانه فرارسیدن بهار طبیعت و سال جدید و در راستای رسیدگی به سیما و منظر شهری، با همکاری سازمان سیما منظر و فضای سبز، رنگ آمیزی جداول بلوار میانی حدفاصل میدان های فرمانداری و راه آهن، طراحی پایه های زیر پل محسنی و کاشت گل های فصلی در بلوار خیابان امام خمینی(ره) انجام شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، ناصر عسگری در خصوص اقدامات اخیر انجام شده در سطح منطقه دو اراک در روزهای پایانی سال جاری، گفت: نصب استاپر و ترمیم و لکه گیری کف فرش پیاده روی اطراف میدان شهدا و خیابان امام خمینی(ره) ، همچنین نصب استاپر در پیادهرو خیابان شهید بهشتی ابتدای کوچه ارسطو، لکه گیری آسفالت بلوار های علم الهدی و شهیدان جهان پناه اجرایی شده است.
وی در ادامه افزود: در آستانه فرارسیدن بهار طبیعت و سال جدید و در راستای رسیدگی به سیما و منظر شهری اراک، با همکاری سازمان سیما منظر و فضای سبز، رنگ آمیزی جداول بلوار میانی حدفاصل میدان های فرمانداری و راه آهن، طراحی پایه های زیر پل محسنی و کاشت گل های فصلی در بلوار خیابان امام خمینی(ره) انجام شد.
مدیر منطقه دو شهرداری اراک خاطر نشان کرد که با همکاری سازمان مدیریت پسماند، عملیات نظافت و پاکسازی زیرگذر کوی رضوی ، خیابان خیام و همچنین طرح جهادی پاکسازی معابر اصلی و فرعی شهرک بهشتی فاز 1 ، خیابان های هادی و فرعی های امامت و آشتیانی، شهید مهری، ستارخان، نسترن، جماران و استاد شهریار و فرعی های آنها در روزهای اخیر انجام شده است.





