shoar-1405

دعوت شهردار کلانشهر اراک از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن «جشن حضور تا ظهور و سالروز چهل و ششمین پیروزی انقلاب اسلامی»

شهردار اراک با صدور پیامی از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن جشن حضور تا ظهور و چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن‌ماه دعوت و خواستار حضور پرشور، انقلابی و حماسی مردم شریف اراک، مهد علم و صنعت ایران شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، متن پیام علیرضا محمودی بدین شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم

یوم‌الله ۲۲ بهمن، یادآور جانفشانی‌های مردمی‌ست که به تقدیم جان خویش، «جهان را به قبول خروش دیروز و پذیرش عزت و اقتدار امروز خویش، وادار کردند» و قطعا تکلیف هر کدام از ما در سالروز این حماسه‌ بی‌نظیر، حضور هوشیارانه در صف‌آرایی پرصلابت فجرآفرینانی‌ست که پیروزی، فرهیختگی و فضیلت خویش را در اوج حصرهای ظالمانه‌ اقتصادی و تحریم‌های معیشتی، جشن گرفته‌اند، می‌گیرند و خواهند گرفت.

اینجانب با افتخار و امتنان، از آحاد همشهریان شریف اراکی، تقاضا دارم که طبق سنوات گذشته، دوشادوش ملت بزرگ ایران و در صفوف به‌هم پیوسته، در جشن حضور تا ظهور و چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن‌ماه، حضوری پرشور، انقلابی و حماسی داشته و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور باشکوه و ایجاد وحدت و اتحاد را مدنظر قرار دهند.

خانواده بزرگ شهرداری اراک نیز با حضور خود و فراهم آوردن بسیج امکانات در این راهپیمایی عظیم، بار دیگر یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی(ره)، شهدای والامقام و همه‌ کسانی که در راه پیشرفت و اعتلای این مرزوبوم، تلاش و اهتمام داشته‌اند، را پاس خواهند داشت؛ باشد که خداوند متعال همه‌ی ما را مورد الطاف و عنایات واسعه خویش قرارداده و در راه خدمت هرچه بیشتر و بهتر به ملت شریف ایران، سربلند و موفق گرداند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *