shoar-1405

جمع آوری و ساماندهی متکدیان و آسیب دیدگان اجتماعی از سطح شهر اراک

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک گفت:در ادامه طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان و آسیب دیدگان اجتماعی از سطح شهر اراک، ۸ متکدی شامل ۲ نفر خانم و ۶ نفر آقا جمع آوری و ساماندهی شدند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، سید جمال میرصادقی در توضیح طرح ساماندهی متکدیان گفت: در راستای اجرای بند ۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، روز شنبه مورخ ۱۴ مهرماه سال جاری، در ادامه طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان و آسیب دیدگان اجتماعی از سطح شهر اراک، ۸ متکدی شامل ۲ نفر خانم و ۶ نفر آقا جمع آوری و ساماندهی شدند.

وی در خصوص فرآیند ساماندهی این افراد، افزود:۲ نفر خانم تحویل بهزیستی شدند که یک نفر از آنها با توجه به حرفه ای بودن و همراه داشتن مواد مخدر به همراه ۳ متکدی مرد که بیش از ۵ بار جمع آوری شده بودند، تحویل مقام قضایی گردیدند. یک نفر نیز با قید تعهد آزاد و دو نفر دیگر نیز اقدام به فرار نمودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *