shoar-1405

سیستم اعلام حریق به داد صاحب خانه رسید

سیستم اعلام حریق به داد صاحب خانه رسید

عبدا… اسماعیلی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، گفت: آتش سوزی واحد مسکونی در کوی صادقیه با تلاش آتش نشانان مهار و خاموش شد.

وی افزود: در پی تماس همسایگان یک واحد مسکونی مبنی بر به صدا درآمدن آژیر اعلام حریق ساختمان و وقوع آتش سوزی در یکی از واحدهای ساختمان بلافاصله ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اراک ساعت ۴۵ دقیقه بامداد 26 اردیبهشت ماه، آتش‌نشانان ایستگاه ۱۰۰ را به محل حادثه در انتهای هپکو، کوی صادقیه، بلوک ۱۹ اعزام کرد.

اسماعیلی عنوان کرد: با رسیدن نیروهای عملیات به محل حادثه مشاهده شد در یکی از واحدهای طبقه هفتم یک ساختمان ۱۰ طبقه که مالک آن نیز حضور نداشت آتش سوزی رخ داده و دود بسیاری زیادی واحد مسکونی را در برگرفته بود که آتش نشانان پس از ایمن سازی محل حادثه با قطع سیستم برق و گاز این ساختمان مسکونی، ابتدا اقدام به بازکردن درب منزل نموده و با به کارگیری سیستم های تنفسی به داخل رفته و با پمپاژ آب از طریق لوله های خشک آتش نشانی تعبیه شده در داخل ساختمان و با استفاده از یک رشته لوله آبدهی کانون آتش را که در آشپزخانه بود هدف قرار داده و آتش را مهار و خاموش نموده و از گسترش آن جلوگیری کردند.

اسماعیلی تصریح نمود: با توجه حجم بسیار زیاد دود که در اثر خام سوزی در این واحد مسکونی جمع شده بود، آتش نشانان با استفاده از فن فشار مثبت و نیز بازکردن درب پشت بام ساختمان، دود را تخلیه نمودند. همچنین آتش نشانان پس از لکه گیری و ایمن سازی محل حادثه و تحویل واحد مذکور به نیروهای انتظامی حاضر در محل به عملیات خود پایان دادند.

اسماعیلی خاطرنشان ساخت: این ساختمان مسکونی مجهز به سیستم اعلام حریق بوده که در صورت عدم وجود این سیستم و یا عمل نکردن به موقع آن، آتش تمامی ساختمان را در بر می گرفت. همچنین وجود لوله های خشک مخصوص آتش نشانی در داخل راهروها به سرعت عمل آتش نشانان در مهار آتش کمک شایانی نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *