رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک خبر داد :
ساخت 250 هزار متر مکعب فضای ایزوله، برای دفن پسماند در اراک
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: عملیات ساخت لندفیل مهندسی سایت دفن پسماندهای شهری با ظرفیت بیش از250 هزار متر مکعب، در حال اجرا می باشد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، مهدی فدوی با اعلام خبر فوق گفت: پس از پیگیری و نظارت های کارشناسی از طریق کارگروه پسماند استان و با توجه به ضرورت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی و جلوگیری از نفوذ شیرابه به آب های زیر سطحی و در راستای دفن بهداشتی پسماند، پروژه ساخت یک فضای ایزوله برای دفن پسماند در اراک منطبق با آخرین استانداردهای جهانی و محیط زیستی طراحی و اجرا شده است که شامل طراحی و اجرای لندفیل ،عملیات خاکبرداری ، ایجاد ترانشه ها ، ایجاد شبکه زهکشی شیرآبه و لاینینگ و پوشش غیر قابل نفوذ لندفیل های مذکور می باشد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد:توسعه و افزایش ظرفیت دفن بهداشتی پسماند اراک و حفاظت از محیط زیست از این طریق، کنترل شیرآبه حاصل از پسماند و جلوگیری از نفوذ به آبهای زیرزمینی و رودخانهها و ایجاد مرکز زباله و برگشت سرمایه تنها بخشی از مزایای احداث این پروژه زیست محیطی است.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همچنین از حفر 4 حلقه چاه پایش محیط زیستی طبق استانداردهای زیست محیطی در سایت دفن پسماندهای شهری اراک خبر داد که با هماهنگی اداره محیط زیست و شرکت آب منطقه ای شهرستان به سر انجام رسیده است.




