shoar-1405

رفع آبگرفتگی معابر منطقه دو اراک در شب برفی

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، ناصر عسگری سرپرست منطقه دو شهرداری اراک، با اشاره به برفروبی معابر و پیاده روهای سطح منطقه عنوان کرد: در شب گذشته، معابر و تقاطع های سطح منطقه که در اثر حجم بالای بارش دچار آبگرفتگی شده بود بازگشایی شد، همچنین برفروبی معابر پرتردد عابرین پیاده انجام و انتقال برف های دپو شده معابر فرعی در دست اجرا است.

وی افزود: اجرای عملیات تسطیح و بیس ریزی جهت پر کردن چاله های ایجاد شده در اثر بارش های اخیر در کمربندی جنوبی، همچنین بهسازی و همسطح سازی پل و دریچه کانال های عرضی و منهول سطح منطقه به ویژه خیابان امام خمینی(ره) مقابل پیاده راه امیرکبیر ، زیرگذر جهاد، خیابان شکرایی و… تکمیل شده است.

سرپرست منطقه دو شهرداری اراک، تاکید کرد: طی روزهای اخیر نظافت و پاکسازی تمامی خیابان های منطقه به ویژه شهید شیرودی، شهید رجایی و شریعتی از تبلیغات کاندیدای انتخابات انجام شده است.

عسگری با اشاره به آغاز هفته درختکاری، عنوان کرد: با همکاری سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری توزیع رایگان نهال در پارک های امیرکبیر و ملت انجام می شود و دره نورالشهدا برای کاشن نهال، نقطه گذاری شده و در ورودی پارکینگ کمربندی جنوبی سنگ و نخاله خاک اضافی جمع آوری شدهد و علف زنی قسمتی از پهنه جنگلی جهت آماده سازی برای کاشت نهال انجام شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *