مدیر منطقه چهار شهرداری اراک خبر داد:
اجرای ۷۱۲ متر سنگ فرش در خیابان های داوران و امام خمینی(ره)
در راستای ساماندهی و بهبود معابر شهری ، در چند روز گذشته ۷۱۲ مترمربع سنگ فرش که عمده عملیات آن در خیابان های داوران و حضرت امام خمینی(ره) بوده، در سطح منطقه چهار اراک عملیاتی شده است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، عباس فضلعلی با بیان اینکه ساماندهی و رفع نواقص سنگ فرش در سطح معابر از اقدامات خدمات رسانی شهرداری به شهروندان است، گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی شهر، شهرداری با هدف ساماندهی معابر و همچنین زیباسازی فضاهای شهری و مناسبسازی پیادهروها، عملیات بهسازی و مرمت سنگ فرش معابر را در دستور کار قرار داده و در همین راستا در چند روز گذشته ۷۱۲ مترمربع سنگ فرش که عمده عملیات آن در خیابان های داوران و حضرت امام خمینی(ره) بوده، در سطح منطقه چهار اراک عملیاتی شده است.
وی در ادامه ابراز داشت: ساماندهی و رفع نواقص جداول سطح شهر در راستای هدایت صحیح آب های سطحی و جمع آوری فاضلاب اجرا می شود که این مهم در نیمه دوم سال به واسطه فرارسیدن فصل بارش و آبگرفتگی های فصلی با جدیت بیشتری پیگیری می گردد، لذا اجرای ۳۲۵ متر طول جدول نهری، ایستاده و کتابی طی چند روز گذشته در خیابان ۳۰ متری میقان و معبر جدید الاحداث ولی آباد اجرایی شده است.
مدیر منطقه چهار شهرداری اراک اجرای ۱۶۰ تن روکش آسفالت در خیابان های لعلی و شهدا همچنین نصب سرعتکاه تقاطع خیابان رنگرزها با داوران را از دیگر اقدامات عمرانی صورت گرفته در سطح این منطقه عنوان کرد.





