برنامه بزرگ تلویزیونی محفل به میزبانی اراکی ها با حضور چهره های بین المللی قرآنی، هم اکنون در مصلی بیت المقدس این شهر در حال برگزاری می باشد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، هم اکنون برنامه بزرگ تلویزیونی محفل به میزبانی اراکی ها با حضور چهره های بین المللی قرآنی، حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، حضرت آیت الله اراکی نماینده استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر محمودی شهردار اراک، قربانی رئیس شورای اسلامی شهر و سایر مسئولین استانی و شهری، با استقبال پرشور و حداکثری شهروندان در محل مصلی بیت المقدس شهر اراک در حال برگزاری می باشد.
لازم به ذکر است، این رویداد بزرگ رسانه ای قرآنی شهر اراک، با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر و سازمان فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است.





