shoar-1405

برخورد دو خودروی سواری حادثه ساز شد

مدیرعامل سازمان آتش شنانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد:

برخورد دو خودروی سواری حادثه ساز شد

برخورد شدید دو خودروی سواری در انتهای خیابان جهاد مصدومیت دو نفر را در پی داشت.

عبداله اسماعیلی مدیرعامل سازمان آ تش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک با بیان خبر فوق اظهار داشت: در پی تماس افراد عبوری با سامانه 125 آتش نشانی و اطلاع رسانی، این حادثه ساعت 20:03 دقیقه دیروز زنگ ایستگاه 100 را به صدا درآورد و آتش نشانان بلافاصله به سوی محل حادثه در انتهای خیابان جهاد، ابتدای پل شهید بختیاری حرکت کردند.

وی در ادامه افزود: در این حادثه یک دستگاه خودرو سواری هیوندا و یک دستگاه خودروی پیکان به علت بی احتیاطی به شدت با یکدیگر برخورد کرده بودند و سرنشینان خودروی پیکان به شدت مصدوم شده بودند.

اسماعیلی خاطرنشان ساخت:آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه ضمن ایمن سازی و قطع برق باطری هر دو خودرو کرده و با توجه به نشت بنزین خودروها؛ اقدام به جلوگیری از نشت بیشتر آن کرده و از آتش سوزی احتمالی آن نیز جلوگیری کرده و افراد مصدوم را به آمبولانس اورژانس تحویل دادند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک در پایان گفت: نیروهای اعزامی پس از ایمن سازی محل حادثه و انتقال خودروهای آسیب دیده به حاشیه خیابان به ماموریت خود پایان دادند.

شایان ذکر است علت اصلی این حادثه توسط عوامل راهور اعلام خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *