shoar-1405

پخش و توزیع ۴۷۰ تن آسفالت در کوی مسکن

به گزارش اداره ارتباطات و امپر بین الملل شهرداری، علی وفایی راد مدیر منطقه دو شهرداری اراک، در خصوص اقدامات اخیر صورت گرفته در سطح منطقه گفت: تکمیل روکش آسفالت خیابان رازی؛ با توزیع بالغ بر ۳۲۰ تن آسفالت و همچنین توزیع ۱۵۰ تن آسفالت در بن بست الوند واقع در کوی مسکن به وسیله ماشین آلات مکانیزه سازمان عمران شهرداری انجام شد.

وی افزود: عملیات زیرسازی، بهسازی و اصلاح معابر اصلی و فرعی مجموعه گردشگری دره نور الشهدا به صورت مداوم در دست اجرا است ، در این راستا طی روزهای اخیر ۶۰ تن آسفالت در مسیر تندرستی و دوچرخه سواری و همچنین میدان کوهنورد منطقه پخش شده است .

وفایی راد با اشاره به روند اجرای عملیات زیرسازی کف رودخانه خیابان شهدای شبان و بتن ریزی آن ، خاطرنشان کرد: طی روز گذشته در ادامه جمع آوری نخاله های پس از تخریب ملک واقع در کوچه نیک روش خیابان جنت پاکسازی، تسطیح و شن ریزی صورت گرفت و همچنین بر اساس درخواست های مردمی، ۴۱ تن آسفالت جهت لکه گیری در معابر مورد نیاز سطح منطقه توزیع شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *