shoar-1405

رکورد شکنی منطقه یک در ساماندهی معابر شهری

در بررسی آمار عملکردی منطقه یک شهرداری اراک اعلام شد:
رکورد شکنی منطقه یک در ساماندهی معابر شهری

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، زندیه وکیلی مدیر منطقه یک شهرداری اراک با اشاره به ثبت رکوردی تازه در ساماندهی معابر شهری این منطقه گفت: طی چهار ماه ابتدایی سال جاری به دنبال بررسی های به عمل آمده و همکاری تمامی واحدهای شهرداری؛ در سطح منطقه یک برای ساماندهی و آسفالت معابر، رکوردی تازه به ثبت رسیده که از جمله آن می‌توان به پخش ۸۶۷۱ تن آسفالت اشاره کرد.

وی ادامه داد: از ۸۶۷۱ تن آسفالت پخش شده در سطح منطقه یک اراک قریب به ۲۰۰۰ تن آن به صورت دستی توسط عوامل اجرایی منطقه توزیع شده و مابقی آن با همکاری سازمان عمرانی شهرداری اراک مورد توزیع قرار گرفته است که خوشبختانه این آمار نسبت به دوره های گذشته افزایش چند برابری را نشان می‌دهد.

زندیه وکیلی اضافه کرد: از دیگر اقدامات عمرانی منطقه یک می‌توان به ۲۱۶۷ متر جدول گذاری اشاره داشت که از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه گذشته توسط نیروهای امانی این منطقه انجام شده است.

وی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه اکثر مسیرهای پیاده‌رو در منطقه یک دارای سنگ فرش مناسب هستند ولی باتوجه به نیازسنجی های به عمل آمده ۷۴۰۰ متر سنگ فرش گذاری معابر نیز انجام شده که همه این اقدامات گوشه کوچکی از عملکرد عمرانی منطقه یک در سال جاری میباشد چرا که تا به امروز نیز صدها مورد ساخت و نصب پل های فلزی، استاپر، دریچه های فلزی پوشاننده جداول و فنس کشی در سطح این منطقه انجام شده تا همگی گوشه کوچکی برای خدمت‌رسانی به شهروندان باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *