به مناسبت سی و پنجمین سالگرد پیروزی با شکوهمند انقلاب اسلامی ایران افتتاح گردید:
نمایشگاه عکس اراک قدیم و راهپیمایی مردم اراک در سال 57
صبح امروز 20 بهمن ماه سال جاری نمایشگاه عکس اراک قدیم و راهپیمایی مردم اراک در بهمن ماه سال 57، با حضور شهردار اراک، معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیر منطقه بافت تاریخی و منطقه یک، مدیران عامل سازمان های تابعه شهرداری، مدیر اداره حراست، مدیر اداره روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اراک و همچنین جمعی از شهروندان اراکی در سرای کاشانی بازار شهر اراک افتتاح گردید.
در ابتدا این مراسم مهندس محمد ابراهیم عباسی شهردار اراک ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سی و پنجمین بهار انقلاب اسلامی ایران از عکس های این نمایشگاه، بازدید نمود.
وی پس از بازدید خود از این نمایشگاه گفت: برپایی این نمایشگاه یادآور شور و اشتیاق مردم مبنی بر براندازی نظام شاهنشاهی و برپایی نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد که با حضور گسترده خود در خیابان ها و انجام راهپیمایی های مداوم و متعدد سعی در انجام این مهم داشتند که سرانجام این تلاش در بهمن ماه سال 57 به نتیجه رسید.
مهندس عباسی به بخش دیگر این نمایشگاه که شامل عکس های قدیم شهر اراک بود اشاره کرد و گفت: این آثار نیز نماینگر معماری قدیمی و با ارزش شهر اراک می باشد که روبه فراموشی رفته است، ولی شهرداری اراک خصوصا منطقه بافت تاریخی با انجام اقدامات متعدد و سازنده، سعی در احیای این بافت های بارزش دارد.
شهردار اراک برپایی این نمایشگاه را هشداری برای مسئولین و شهروندان اراکی دانست که باید در حفظ، احیا و نگه داری میراث فرهنگی شهرمان تلاش نمایند، چرا که این میراث با ارزش، شناسنامه چندین ساله شهر اراک می باشد.
وی در پایان سخنان خود گفت: شهرداری اراک با تاسیس منطقه بافت تاریخی سعی در حفظ بناهای تاریخی و باارزشمند به عنوان میراث نیاکان 220 ساله سلطان آباد می باشد، که البته اجرای این مهم نیازمند همکاری کلیه مسئولین و همچنین شهروندان فهیم اراکی می باشد.
همچنین در حاشیه این نمایشگاه خبرنگار پیام بلدیه شهرداری اراک به مصاحبه اختصاصی با مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری اراک پرداخت و نظرات وی در خصوص هدف از برپایی نمایشگاه مذکور را جویا شد.
نگین شاه کرمی مدیر منطقه بافت تاریخی در سخنان خود ضمن تبریک سی و پنجمین سالگرد پیروزری انقلاب، هدف از برگزاری این نمایشگاه را نحوه شکل گیری شهر اراک از بدو تاسیس و همچنین توجه به بافت تاریخی شهر اراک عنوان نمود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار پیام بلدیه در خصوص علت اتنخاب این مکان برای برگزاری نمایشگاه گفت: سرای کاشانی یکی از سراهای موجود در بازار تاریخی شهر اراک می باشد، که شهرداری بافت تاریخی با هدف حفظ و احیا و همچنین توجه شهروندان و مسئولین به این مکان تاریخی نمایشگاه عکس را در این سرا برگزار نموده است.
مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری اراک در ادامه برگزاری، همایش ها، مراسم ها و برنامه های فرهنگی و اجتماعی در سراهای بازار تاریخی شهر اراک را از جمله برنامه های در دستور کار خود برشمرد و خاطر نشان ساخت: با اجرای این مهم توجه به بناهای تاریخی و ارزشمند شهر اراک با جدیت تمام دنبال می شود.
شاه کرمی در پایان ضمن دعوت از مسئولین و شهروندان برای بازدید از این نمایشگاه تصریح نمود: نمایشگاه عکس اراک قدیم و راهپیمایی مردم اراک در بهمن ماه سال 57 به مدت 10 روز در این سرابرقرار می باشد و شهروندان هنر دوست شهر اراک می توانند از آن بازدید نمایند.
شایان ذکر است، در این نمایشگاه تصاویر باغ ملی، میدان ارگ، چهارسوق بازار، حمام چهار فصل، ساختمان قدیم شهرداری اراک واقع در میدان شهدا، بافت قدیمی شهر اراک و … همچینین حضور گسترده مردم در راهپیمایی های سال 57 به تصویر کشیده شده بود.











