معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری شهرکرد با هدف استفاده از تجارب شهرداری اراک در بحث احداث تقاطع های غیرهمسطح به دلیل سرعت بالای اجرا به ویژه در چند سال اخیر و همچنین تجربه انعقاد قرارداد با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا موسسه شهید رجایی، از تقاطع های غیرهمسطح اجرا شده و در حال اجرا در شهر اراک بازدید نمود.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، مرادی معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اراک در نشست با معاون امور زیربنایی شهرداری شهرکرد با اشاره به اینکه آغاز فعالیت شهرداری با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا از سال ۹۴ بوده و طی چند سال اخیر چندین تقاطع غیرهمسطح به پیمانکاری قرارگاه در شهر اراک به بهره برداری رسیده گفت:در بحث تقاطع های غیرهمسطح بیشترین چالش موضوع جابجایی تاسیسات شهری و در کنار آن تملک املاک معارض می باشد.
وی افزود: خوشبختانه با کار جهادی انجام، شده تقاطع غیرهمسطح میدان امام حسین(ع) ۴ ماه زودتر از برنامه زمان بندی پروژه، تکمیل و مورد بهره برداری شهروندان قرار گرفته و پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی(ره) با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال اجرا می باشد.
لازم به ذکر است، ترابیان معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری شهرکرد و هیئت همراه از پروژه های تقاطع غیرهمسطح شهر اراک(امام خمینی(ره)، امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، فراهان، شهید صیدی و سردار مقاومت شهید سلیمانی) بازدید بعمل آوردند.












