shoar-1405

بازگشایی معابر (طرح ۲۴ متری) از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری در سال جدید است

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، دکتر علیرضا کریمی شهردار اراک گفت:امسال براساس نیازهای شهروندی امکان اجرای بعضی پروژه‌های جدید مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است و قصد داریم پس از اینکه طی شش ماه نخست سال ۱۴۰۲، پروژه‌های نیمه‌تمام شهر را کامل کردیم به اجرای این طرح‌های جدید بپردازیم.

وی ادامه داد: پروژه‌های متعددی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم که از آن جمله می‌توان به هوشمندسازی ماشین‌آلات عمرانی، ایجاد یا بهبود ترمینال‌های شهری، تداوم پروژه پیاده‌راه‌سازی و خط ویژه دوچرخه‌سواری، بازطراحی میدان اصلی شهر، پیگیری پروژه دره گردو، احداث پارکینگ‌های سطح شهر و روان‌سازی ترافیک در حوزه عمرانی و شهرسازی اشاره کرد.

شهردار اراک تصریح کرد: احداث زیرساخت‌های ورزش همگانی در سطح شهر، اجرای پروژه‌های نشاط اجتماعی، توسعه سرانه‌های فرهنگی و هنری از دیگر پروژه‌هایی است که امسال در حوزه فرهنگی اجرا خواهد شد، در این راستا می‌توان به پیش‌بینی احداث پارک‌های موضوعی و مجتمع‌های چندعملکردی در محلات مختلف شهر اشاره کرد.

دکتر کریمی ادامه داد: بازگشایی معابر (طرح ۲۴ متری) از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری در سال جدید است که پس از سال‌ها بلاتکلیفی آغاز شده و در حال انجام است؛ تاکنون بعضی پلاک‌ها در تملک شهرداری قرار گرفته است و تلاش داریم این طرح را سال جاری به سرانجام برسانیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *