رئیس شورای اسلامی شهر اراک:
امیرکبیر در میهن پرستی زبانزد است
رئیس شورای اسلامی شهر اراک صبح روز ۲۸ مهر ماه در آیین نواختن زنگ اراک در مدرسه صمصامیه بیات گفت: امیرکبیر در میهن پرستی زبانزد است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، پیمان عین القضاتی افزود: در راستای هویت سازی در جامعه باید شخصیت امیرکبیر بیش از پیش به جامعه معرفی شود.
وی بیان کرد: امیرکبیر به عنوان الگو مرد مبارزه با استعمار بود و همه باید از این شخصیت بزرگ الگوگیری کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: هفته فرهنگی باید در این شهر ادامهدار باشد و به عنوان بخش هویت ساز بویژه برای نسل جوان با جدیت دنبال شود.
عین القضاتی تصریح کرد: رویکردها در دوره ششم در حال تغییر است و شهرداری باید جامع محور باشد. شهرداری فقط مسئول صدور جواز و پروانه نیست و باید کمک شود تا از این نگاه عبور کند و مسئولیت اجتماعی خود را بپذیرد.
وی گفت: برنامههای ویژهای به مناسبت هفته فرهنگی اراک در نظر گرفته شده که افتتاح زورخانه اراک، نخستین پارک تخصصی شطرنج در کوی صنعتی و افتتاح زمینهای چمن مصنوعی، بخشی از آنها است.
۲۸ مهرماه، سالروز آغاز صدرات امیرکبیر و بر اساس مصوبه وزارت کشور به عنوان روز اراک نامگذاری شده است.




