shoar-1405

تقدیر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی از دکتر کریمی شهردار اراک

تقدیر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی از دکتر کریمی شهردار اراک
هادی خلیلی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در پیامی از تلاش ها و زحمات دکتر کریمی شهردار اراک و عوامل شهرداری، در راستای تبلیغات و فضاسازی ایام الله دهه فجر و راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن شهر اراک، تقدیر و تشکر نمود.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، در متن این پیام آمده است: حمد و سپاس خداوند سرمدی را که در ایام الله دهه فجر چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به مدد توجهات حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) با احساس تکلیف دینی و انقلابی مردم متدین، شریف، ولایتمدار، شاهد اجرای برنامه های با نشاط و شورآفرین  و خلق زیباترین جلوه های حضور آگاهانه در راهپیمایی خودرویی یوم الله ۲۲ بهمن بودیم.
بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از مجموعه تلاش ها و زحمات شایسته جنابعالی و همکاران محترم شهرداری به ویژه در تبلیغات و فضاسازی شایسته ایام الله دهه فجر و راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شهر اراک تقدیم می نمایم.امید است با استعانت از درگاه ایزد منان در همه شئونات زندگی موفق و موید باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *