shoar-1405

با حضور شهردار اراک برگزار شد آئین تجلیل از مدیران و کارشناسان مالی و همکاران توانخواه شهرداری اراک

با حضور شهردار اراک برگزار شد
آئین تجلیل از مدیران و کارشناسان مالی و همکاران توانخواه شهرداری اراک

✔️ دکتر کریمی شهردار اراک: بودجه سال ۱۴۰۱ اراک با افزایش خوبی نسبت به سنوات قبل، تدوین می شود

✔️منصوری زاده مدیر امور مالی شهرداری اراک:در سال ۱۴۰۱، سیستم حسابداری تعهدی در شهرداری اراک اجرایی می شود
 
????به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، صبح امروز شنبه مورخ بیستم آذر ماه، آئین تجلیل از مدیران و کارشناسان مالی و همکاران توانخواه شهرداری اراک، به بهانه گرامیداشت روز حسابدار و روز معلولین، با حضور دکتر کریمی شهردار اراک برگزار شد.

????دکتر کریمی شهردار اراک با گرامیداشت روز حسابدار و روز معلولین، از زحمات همکاران مالی و توانخواه شهرداری در مسیر خدمت به شهر و شهروندان تقدیر نمود.شهردار اراک در این نشست گفت: امور مالی و اقتصادی، موتور محرک شهرداری است و هر چقدر در حوزه امور مالی توانمند باشیم، خروجی عملکرد شهرداری تاثیرات مثبتی را به همراه دارد.

????دکتر کریمی در ادامه افزود: افزایش بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری اراک با توجه به ظرفیت های موجود، انضباط و شفافیت مالی، فکر و ایده نو برای خلق درآمدهای بیشتر، تامین منابع درآمدی از محل سرمایه گذاری، از مواردی می باشد که باید مدنظر همکاران امور مالی شهرداری قرار گیرد.

????وی همچنین به مناسب سازی محیط شهری برای افراد کم توان جامعه، تاکید کرد و افزود:در سال ۱۴۰۱، با یک برنامه ریزی دقیق و جامع برای مناسب سازی محیط شهری اقدام خواهیم کرد.

????منصوری زاده مدیر امور مالی شهرداری اراک نیز در این نشست به ارایه گزارشی از وضعیت امور مالی پرداخت و اظهار داشت: در سال ۹۷، شهرداری اراک ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی داشته و با طیف وسیعی از بدهکاران موجه بوده که با تلاش و درایت همکاران مالی، اکثر بدهی های شهرداری تسویه شده است.

????وی با اعلام این خبر که در سال ۱۴۰۱، سیستم حسابداری تعهدی در شهرداری اراک، اجرایی می شود، افزود: در بحث پرداخت مطالبات سنواتی پرسنل به روز هستیم و بدهی سنواتی نداریم.همچنین در خصوص صورت وضعیت پیمانکاران نیز به روز هستیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *