به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، عباس خسروانی پنجم آبانماه ۱۴۰۰، در آیین اختتامیه هفته فرهنگی اراک اظهار کرد: این رویداد فرهنگی برگزار شد، اما مردم بدانند این روز با تلاش و هزینه از سوی شهرداری و شورای شهر اراک برگزار شد و شاهد کمترین همکاری از سوی دستگاه های اجرایی در این هفته بودیم، البته شورا از این مسئله ساده نمی گذرد و با استفاده از ظرفیت های خود در سال های آتی قطعا دستگاه ها را پای کار می آورد.
وی با اشاره به برپایی کارگروه ارزیابی و پایش هفته فرهنگی اراک افزود: گفت: یکی از موضوعاتی که در برگزاری این هفته مغفول ماند، ذائقه مردم است، برگزاری این هفته به جذب گردشگر کمک می کند و هر چه هزینه می کنیم در واقع سرمایه گذاری برای شهر اراک به شمار می رود.
خسروانی با بیان اینکه رویکرد مدیریتی شهر اراک این است که برگزاری برنامه فرهنگی هزینه است، اما شورای شهر اعتقاد دارد که این هزینه ها بازخوردهای اقتصادی به همراه دارد، افزود: باید در اراک برندسازی داشته باشیم و قطعا برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در این برندسازی نقش اساسی دارد و به جذب درآمدهای شهری کمک می کند.
وی گفت: وضعیت اراک در حوزه شیوع آسیب های اجتماعی مناسب نیست، شاخصه های نشاط اجتماعی مناسب نیست و یکی از راهکارهای افزایش نشاط اجتماعی برگزاری هفته های فرهنگی و هنری است البته پس از کرونا باید حمایت ویژه ای از عرصه فرهنگ و هنر داشته باشیم چراکه در دوران کرونا، این حوزه به شدت آسیب اقتصادی دید و برای احیای این عرصه باید ورود و حمایت نهادهای دولتی را داشته باشیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: شورای ششم رویکردی فرهنگی و هنری دارد و اعتقاد دارد پروژه های عمرانی همراه با پیوست های فرهنگی و هنری باشد و روح نشاط را به شهر اراک ببخشد.




