با حضور رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر در حال برگزاری می باشد؛
دیدار و نشست صمیمانه جمعی از هنرمندان شهر اراک، با مهندس بیاتیان سرپرست شهرداری/یازدهم اسفندماه روز کاری مهندس بیاتیان در حوزه مسائل فرهنگی بود
✔️امروز یازدهم اسفند ماه سال جاری، اولین و آخرین جلسه کاری مهندس بیاتیان سرپرست شهرداری اراک پیرامون مسایل فرهنگی شهر برگزار شد.اولین جلسه با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی و آخرین جلسه با جمعی از هنرمندان شهر اراک بود و به نوعی امروز، روز کاری مهندس بیاتیان، در حوزه مسائل فرهنگی عنوان می شود.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، هم اکنون و در یازدهمین روز از اسفند ماه سال جاری، مهندس بیاتیان سرپرست شهرداری اراک در ادامه روز کاری پر مشغله خود از ابتدای صبح تا کنون و با توانی مضاعف، در حال گفتگو با جمعی از هنرمندان شهر اراک و هم اندیشی با ایشان پیرامون استفاده از ظرفیت هنر در مسایل مدیریت شهری، می باشند.
هنرمندان در این نشست که با حضور طوفان محمدی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر در حال برگزاری می باشد، ضمن تبریک انتصاب مهندس بیاتیان به عنوان سرپرست شهرداری اراک و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت محوله، به بیان دغدغه های فرهنگی شهر پرداخته و پیشنهادات فرهنگی و هنری لازم را برای بهبود امورات فرهنگی شهر و همچنین مبحث حمایت مجموعه مدیریت شهری از هنرمندان را مطرح نمودند.




