shoar-1405

انتشار فراخوان سرمایه گذاری برای تکمیل پروژه آفتاب در میدان شهدا

مهاجرانی سرپرست سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اراک به انتشار فراخوان سرمایه گذاری پروژه آفتاب در میدان شهدا (باغ ملی) به ارزش سیصد میلیارد ریال طی روزهای آتی اشاره کرد و گفت: مجتمع تجاری و پارکینگ طبقاتی آفتاب در هسته مرکزی شهر اراک، برای تکمیل و بهره برداری به سیصد میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز دارد و اشخاصی که در این سرمایه گذاری مشارکت کنند ، بعد از بهره برداری پروژه ، هزینه های خود را به صورت واحدهای تجاری آماده پس خواهند گرفت.
وی بازسازی و بهسازی بافت فرسوده شهید فردین‌پور در قالب ۵ بلوک مسکونی، اداری و تجاری و با ارزش سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومان، بازسازی و راه اندازی مجموعه استخر شهرداری با سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد ریال ، احداث ۵ جایگاه سوخت تک سکو کوچک به ارزش ۳.۵ میلیارد تومان و همچنین افتتاح رستوران آبزیان پارک شهر به ارزش سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیون تومان را از پروژه هایی برشمرد که به مرحله انعقاد قرارداد و اجرا رسیده اند.
مهاجرانی همچنین احداث باغ ایرانی در انتهای بلوار ورزش در مجموعه ۱۵ هکتاری نهالستان شهرداری، رستوران و کافی شاپ باغ گل شهر صنعتی، پیگیری اجرای طرح ورزشی و تفریحی در پارک جنگلی باهنر و تلاش برای رفع موانع موجود، احداث مجموعه تفریحی و ورزشی در انتهای خیابان جهانگیری، ایجاد بازارچه های میوه و تره‌بار در چند نقطه از شهر، احداث پردیس فرهنگی و هنری در انتهای خیابان هپکو به مساحت ۴ هکتار و… را از جمله پروژه های در دست پیگیری و اقدام توسط سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اراک، که برخی از آنها در مرحله تهیه طرح ، اعلام فراخوان و یا اعلام آمادگی سرمایه گذاران نیز رسیده اند، عنوان نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *