اجرای فاز اول طرح انتقال مشاغل مزاحم شهری اراک
تنوع نیازهای روبه تزاید شهروندان مشاغلی را ایجاب می نماید که با وجود ضرورت وجودی و سایر مقررات مربوط به بهداشت، آلایندگی و منافی زیبایی چهره شهر می باشد. شهرداری وظیفه دارد با فراهم آوردن امکان رشد مشاغل مورد نیاز شهروندان مانع بروز جنبه های منفی شود برای این منظور تمرکز مشاغل فوق الذکر بهترین گزینه است بنابراین براساس مطالعات و داده های طرح جامع و تعیین مشاغل مزاحم ضرورت دارد مطالعه و طراحی مناسبی صورت گرفته سپس براساس نتایج مطالعات بعنوان پروژه اجرایی بنای کاربری احداث گردد.
از این رو شهرداری اراک پس از دیری این مهم را به انجام رسانده است. شهردار اراک در این باره گفت: در بعضی از مناطق شهر شاهد وضعیت خوبی نیستیم و مردم نیز انتظار دارند که این مناطق ساماندهی و برخی از مشکلات ناشی از فعالیت مشاغل مزاحم شهری مرتفع گردد.
حسن قربانی افزود: با توجه به گزارشات بدست آمده تاکنون اقدامات خوبی در خصوص ساماندهی مشاغل مزاحم درون شهری انجام شده و امیدواریم با پیگیری های مستمر و تعامل میان دستگاه های اجرایی، اهداف پیش بینی شده محقق شود.
وی با تأکید به اینکه این مشاغل مشکلات گوناگونی هم چون آلودگی های صوتی، بهداشتی، برهم زدگی چهره شهر و در نهایت ایجاد مزاحمت برای شهروندان را به همراه خواهد داشت افزود: از آنجا که تعداد زیادی به این شغل ها روی آورده اند، باید با واگذاری زمین در خارج از شهر، مانع از رشد بی رویه آن ها در مناطق شهری شد.
قربانی ادامه داد: مقرر شده تا این مشاغل در طی دو فاز؛ که فاز اول آن در یک سایت 21 هکتاری می باشد به مرحله اجرا درآید.
وی اظهار داشت: این طرح با همکاری و مساعدت استانداری مرکزی، شورای اسلامی شهر و شهرداری اراک در محل کمربندی شمالی به انجام می رسد.
شهردار اراک در پایان هدف از اجرای این طرح را، حفظ بهداشت و زیبایی شهر، انجام وظایف قانونی شهرداری با تعیین محل استقرار جایگزین در موقع انتقال واحدهای مزاحم، روان بخشی و دسترسی آسان خدمات گیرندگان و تمرکز خدمات دهندگان، ارتقا کیفیت و کمیت خدمات دانست.




