shoar-1405

دو پل هوایی عابرپیاده ابتدا و انتهای پل شریعتی نصب می شود

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اراک در خصوص کارایی تقاطع غیرهمسطح شریعتی و مشکلات ترافیکی موجود گفت: پل شریعتی حدفاصل خیابان شریعتی و خیابان طالقانی با ۸۵۰ متر طول و اجرای ۱۱ شفت از پروژه‌های منحصر به‌فرد اراک است ولی پس از افتتاح آن انتقاداتی مبنی بر وجود ترافیک در منطقه را شاهد بودیم.
محمدرضا خسروی با بیان اینکه این پروژه، طبق طرح مصوب شورای ترافیک اجرایی شد، اما مشکلات کنونی به کنارگذرها مرتبط است، افزود: این پروژه توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا در حال اجراست و با احداث رمپ بالایی پل به سمت خیابان میرزای شیرازی گره‌ ترافیکی فعلی باز خواهد شد، اما برای سهولت در تردد شهروندان اقداماتی توسط شهرداری در دستور کار است.
وی تصریح کرد: طی توافق صورت گرفته با قرارگاه خاتم‌الانبیا در دو قسمت ابتدا و انتهای پل(پل مشتاقی و چهار راه گردو) دو پل عابر پیاده نصب می‌شود، همچنین در زیر پل نیز عملیات ایجاد گذرگاه عابر پیاده در دست انجام است.
تملک املاک موجود در مسیر برای باز شدن گره‌های ترافیکی
خسروی با اشاره به اینکه احداث این پل از نظر برخورد با تاسیسات یکی از شلوغ‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر اراک محسوب می‌شود به طوری که در مسیر با تمامی تاسیسات شهری آب، برق، گاز، فیبر نوری، رودخانه، واحدهای صنفی و … برخورد داشتیم، همچنین بزرگترین عملیات جابجایی کابل در قالب تبدیل ۲۱ کیلومتر کابل هوایی به کابل زمینی و تعویض و انتقال لوله‌های فشار قوی آب به قطر ۵۰۰ و ۷۰۰ میلیمتر انجام شد، افزود: با افتتاح مسیر اصلی پل خوشبختانه تردد به راحتی در حال انجام است و مشکلی وجود ندارد و مشکلات و ترافیک روزهای اول ناشی از عدم آشنای شهروندان به مسیر و دوربرگردان‌ها بود که در حال حاضر تردد روان است و با تکمیل و افتتاح رمپ میرزای شیرازی قطعا ترافیک روان‌تر خواهد بود.
وی گفت: در حال حاضر به جهت تعریض مسیر، 2 تملک در سمت خروجی کوی رضوی(گردو) به سمت شریعتی در دستور کار شهرداری منطقه دو قرار گرفته است، همچنین یک تملک در ابتدای کوچه جهان‌تاش خیابان شریعتی به جهت اصلاح قوس و تعریض مسیر و تملک ملک شخصی در ابتدای خیابان طالقانی جنب اداره کل دامپزشکی به زودی انجام می‌شود که گره‌های ترافیکی را باز می‌کند.
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اراک در خصوصی افتتاح رمپ میرزای شیرازی و تعهد قرارگاه خاتم مبنی بر فرصت یک ماهه جهت پایان عملیات اجرایی این رمپ، در زمان افتتاح مسیر اصلی پل بیان کرد: تعهد یک ماهه قرارگاه به معنای پایان عملیات اجرایی توسط پیمانکار بوده که بعد از آن مسیر باید به شهرداری جهت انجام اقدامات تکمیلی همچون آسفالت، گاردریل، خط‌کشی، نصب علائم و تابلوهای ترافیکی و … تحویل شود، اما تلاش می‌کنیم ظرف ۲ تا ۳ ماه آینده کل عملیات مجموعه پل تمام شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *