shoar-1405

آتشنشانان و حادثه‌ای دیگر

آتشنشانان و حادثه‌ای دیگر
عبداله اسماعیلی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در پی تماس تلفنی با سامانه 125 سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مبنی بر درخواست کمک از ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک در خصوص آتش سوزی یک مرغداری ، تیم امداد و نجات بلافاصله از ایستگاه های 200و 500 سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک به محل حادثه دیده واقع در 20 کیلومتری محور اراک- خمین اعزام گردید.
وی در ادامه بیان داشت: نیروهای اعزامی امداد و نجات بدون درنگ با حضور در محل حادثه، با حفظ خونسردی و سرعت عمل بالا اقدام به ایمن سازی محل مذکور و قطع سیستم برق و گاز نمودند و در نهایت به بوسیله لوله های آبرسانی و همچنین چند دستگاه خاموش کننده پودر و گاز اقدام به مهار آتش نمودند.
اسماعیلی افزود: آتشنشانان پس از مهار آتش، بوسیله فن‌های فشار مثبت دود را تخلیه کرده و پس از اطمینان از ایمنی کامل محل،  به عملیات خود پایان دادند.
وی در پایان خاطر نشان ساخت :خوشبختانه این حادثه خسارت جانی در پی نداشته اما تلفات مالی زیادی بالغ بر از بین رفتن 8000 مرغ تخمی ، از خود برجای گذاشت.
وی همچنین در ادامه از برخورد خودروهای سبک و سنگین در محور اراک – خمین  خبر داد:
عبداله اسماعیلی بیان داشت: در پی تماس تلفنی پلیس 110 با سامانه 125مبنی بر برخورد چند دستگاه خودرو با یکدیگر، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک بلافاصله نیروهای عملیاتی خود را از ایستگاه‌‌های 102 و 200، به محل حادثه دیده در کیلومتر 47 محور اراک – خمین اعزام کرد.
وی در ادامه گفت: نیروهای امداد و نجات به محض ورود به به محل حادثه، با برخورد دو دستگاه پراید، یک دستگاه پیکان و یک دستگاه خودروی نیسان مواجه شدند که این صحنه پنج مصدوم بر جای گذاشته بود.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک با اشاره به حادثه فوق افزود: بر اثر شدت این حادثه یکی از سرنیشنان خودروهای پراید درون خودرو محبوس و به شدت مصدوم شده بود که آتش نشانان بی درنگ با ایمن سازی محل حادثه و کنترل مسیر رفت و آمد خودروهای عبوری و همچنین با بکارگیری تجهیزات و جک هیدرولیک اقدام به باز کردن اتاق خودرو و خارج نمودن سرنشین نمودند.
وی درپایان تصریح نمود:  نیروهای امدادو نجات سازمان آتشنشانی شهرداری اراک پس از ایمن سازی محل حادثه و تحویل محل به نیروهای راهنمایی و رانندگی به عملیات خود پایان دادند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *