shoar-1405

دفترچه عوارض سال ۹۸ شهرداری، واقع بینانه و کاهشی تنظیم شده است

به گزارش اداره ارتباطات و اموربین الملل شهرداری اراک، ایرج رضایی رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با بیان اینکه تهیه و تنظیم دفترچه عوارض بیش از ۱۰۰ ساعت زمان برده، عنوان کرد: تغییرات این دفترچه نسبت به سال گذشته در چندین بخش در همکاری با آموزشگاه داران و اصناف و موسسه های فرهنگی و هنری و آموزشی و … صورت گرفته است.
رضایی ضمن اشاره به اینکه سعی کردیم تا اختلاف ها را به حداقل برسانیم بیان کرد: تمام تلاش در تنظیم این دفترچه این بوده است که شهروندان دیده شوند.
وی مطرح کرد: مردم نیز باید به این نکته توجه داشته باشند که اداره امور شهر به دست خود مردم است و این عوارض برای اداره بهتر شهر و ارایه خدمات به خود شهروندان می باشد و قطعا چه مسوولین دولتی و چه همکاران شورایی و شهرداری خادمان مردم هستند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر گفت: عوارض امسال چند خصیصه دارد؛ یکی اینکه کاهش عوارض داشتیم و دیگر اینکه به مباحث عوارضی واقع بینانه نگاه شده و همچنین از نظر کارشناسان خبره مناطق، شهرداری، استانداری و اعضای شورا و همینطور از عموم نیز استفاده شده است.
وی اظهار کرد: امیدواریم این عوارض کم ترین تنش و آسیب را برای قشر زحمت کش جامعه داشته باشد چرا که هدف اصلی رونق شهر و معقول شدن درآمد های شهرداری است و همین که خدایی نخواسته اجحافی در حق شهروندان نشود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *