shoar-1405

آموزش فرهنگ ایمنی به 290 نونهال در مدرسه همیار آتش‌نشان

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اراک؛ در هفته گذشته 290 نونهال از 9 مهدکودک و پیش‌دبستانی با حضور در مدرسه همیار آتش‌نشان، فرهنگ ایمنی را فرا گرفتند.

رییس سازمان آتش‌نشانی اراک اظهار داشت: همزمان با شروع فعالیت رسمی مدارس در سال جدید؛ هفته‌ی گذشته تعداد 290 نفر از نونهالان دختر و پسر از 9 مهدکودک و پیش دبستانی، با حضور در مدرسه همیار آتش‌نشان آموزش‌های فرهنگ ایمنی را فرا گرفتند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات عدیده‌ای که سازمان‌های آتش‌نشانی با آن مواجه می‌باشند مزاحمت‌های تلفنی برای شماره 125 و عدم آشنایی با مخاطرات این کار می‌باشد که در مدرسه همیار آتش‌نشان به صورت ویژه به آن پرداخته و به دانش‌آموزان استفاده صحیح از آن و صرفاً در مواقع بروز حادثه آموزش داده می‌شود.

وی با اعلام اینکه استفاده از این فضا به صورت رایگان می باشد، ادامه داد: خوشبختانه مدرسه همیار آتش‌نشان با استقبال بسیار خوب مهدهای کودک و دبستان‌ها مواجه شده به طوری که شاهد حضور دو یا چند گروه از دانش‌آموزان در یک روز در محل مدرسه می‌باشیم.

آقازیارتی در پایان گفت: برای کودکانی که در مدرسه حضور یافته و آموزش ایمنی را فرا می‌گیرند کارت همیار آتش‌نشان صادر تا به عنوان یک آتش‌نشان کوچک ضمن رعایت نکات ایمنی و ارائه تذکرات لازم به بزرگترها از بروز حوادث احتمالی جلوگیری نمایند.

گفتنی است؛ با توجه به ضرورت فرهنگ‌سازی ایمنی در مقاطع پایه و در راستای ارتقا سطح فرهنگ ایمنی در بین کودکان، سازمان‌آتش نشانی اراک در سال گذشته اقدام به ساخت و راه‌اندازی مدرسه همیار آتش‌نشان نمود.

طراحی و ساخت این مدرسه با استفاده از ظرفیت و توان نیروهای سازمان و به صورت کاملا بومی انجام شده و نونهالان و دانش‌آموزان در یک فضای شاد و مفرّح ضمن آشنایی با شغل آتش‌نشان و نکات ایمنی، به صورت نمادین اقدام به خاموش کردن آتش و عملیات امداد و نجات می‌نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *