shoar-1405

گزراش عملکرد واحد بازرسی سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک در 9 ماهه سال جاری

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک خبرداد:
گزراش عملکرد واحد بازرسی سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک در 9 ماهه سال جاری
سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک با اعلام خبر فوق عنوان کرد: واحد گشت و نظارت بازرسی سازمان تاکسیرانی در راستای نظارت و رسیدگی به تخلفات، اقدامات موثری جهت رضایت شهروندان اراکی در سال 91 انجام داده است.
غلامرضا لک با اشاره به عملکرد واحد مذکور در سال جاری افزود: واحد گشت و نظارت بازرسی سازمان تاکسیرانی طی گشت‌زنی‌های مستمر در سطح شهر و در دو شیفت کاری صبح و عصر تعداد 565 مورد مدارک از رانندگان خاطی اخذ نموده، که طبق جدول تخلفات انضباطی با متخلفین برخورد لازم صورت گرفت.
لک در ادامه بیان داشت: واحد گشت و نظارت بازرسی سازمان تاکسیرانی در راستای خدمت‌رسانی و برخورد با رانندگان متخلف، اقدام به توقف و انتقال 53 دستگاه تاکسی به‌ دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات سازمان تاکسیرانی به پارکینگ نموده است.
سرپرست سازمان تاکسیرانی هم‌چنین در خصوص افزایش غیر قانونی نرخ کرایه تاکسی گفت: تعداد 117 مورد از رانندگان خاطی به علت دریافت کرایه غیر مجاز و بیشتر از قیمت مصوب، به سازمان تعزیرات حکومتی استان معرفی و برخورد قانونی با آن‌ها صورت پذیرفت.
غلامرضا لک در پایان از آماده‌باش کامل واحد بازرسی سازمان در فصل زمستان خبرداد و تصریح کرد: این واحد در فصل سرما نیز به طور جدی بر خطوط مسافربری نظارت خواهد داشت و شهروندان اراکی می‌توانند در صورت داشتن هر گونه شکایت از رانندگان تاکسی با شماره تلفن 2774004 واحد شکایات مردمی این سازمان تماس حاصل نموده و یا به کانکس‌های بازرسی مستقر در ابتدای خیابان محسنی و خیابان پاسداران مراجعه نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *