shoar-1405

آتش‌سوزی واحد صنعتی در خمین با حضور به موقع آتش‌نشانان اراک مهار و خاموش شد

با حضور به موقع و سرعت عمل بالای آتش‌نشانان اراک، آتش‌سوزی واحد صنعتی در خمین مهار و از بروز فاجعه جلوگیری شد.

آتش‌پاد دوم مسعود آقازیارتی رییس سازمان آتش‌نشانی شهرداری اراک در این خصوص اظهار داشت: طی تماس ستاد مدیریت بحران استانداری مرکزی و اعلام خبر بروز آتش‌سوزی در یک واحد صنعتی در شهرستان خمین و درخواست کمک از آتش‌نشانی اراک جهت اعزام نیرو، بلافاصله چهار دستگاه خودروی سبک و سنگین به همراه 15 نفر از نیروهای عملیاتی این سازمان به محل حادثه در شهرک صنعتی خمین اعزام شدند.

آقازیارتی با اشاره به اینکه محل بروز حادثه یک کارخانه تولید فرآورده‌های نفتی و حلال شیمیایی بود؛ بیان کرد: آتش‌نشانان به سرعت خود را به محل حادثه که در 60 کیلومتری اراک می‌باشد؛ رسانده و معاون عملیات این سازمان که به محل آتش‌سوزی رفته بود، شخصا فرماندهی عملیات مهار و خاموش‌سازی آتش را به عهده گرفت.

وی با اشاره به این نکته که یکی از مخازن این واحد صنعتی دچار انفجار شده بود، در ادامه افزود: آتش‌نشانان اراک به کمک دیگر نیروهای عملیاتی حاضر در محل حادثه شتافته و با تجهیز خود به دستگاه‌های تنفسی و با استفاده از چندین رشته لوله آبدهی آتش‌نشانی از چندین جهت به مقابله با آتش‌سوزی پرداختند.

وی تصریح کرد: با فرماندهی دقیق عملیات و تقسیم کار آتش‌نشانان در محل حادثه توسط تیم فرماندهی این سازمان، گروهی از نیروهای عملیاتی اقدام به خنک‌سازی مخازن کرده و همزمان خودروی فوماتیک با پاشش کف آتش‌نشانی به خاموش‌سازی آتش مشغول شدند.

آقازیارتی ادامه داد: گروهی دیگر از آتش‌نشانان با هماهنگی فرماندهی عملیات، با استفاده از چندین رشته لوله آبدهی آتش‌نشانی به مهار و خاموش کردن آتش‌سوزی در نقاط مختلف این کارخانه پرداختند.

رییس سازمان آتش‌نشانی اراک با بیان اینکه خوشبختانه با سرعت عمل و دقت بالا، آتش‌سوزی پس از نزدیک به سه ساعت تلاش نفس‌گیر آتش‌نشانان به کنترل نیروهای عملیاتی درآمد؛ در ادامه افزود: وجود پست برق در نزدیکی این واحد صنعتی بر حساسیت این عملیات افزوده بود و در صورتی که آتش مهار و کنترل نمی‌شد احتمال حوادث ناگوار وجود داشت اما جانفشانی آتش‌نشانان و درایت فرماندهی عملیات در چگونگی خاموش‌سازی این آتش، از بروز یک فاجعه جلوگیری کرد.

وی در پایان با اعلام اینکه متاسفانه بر اثر این حادثه 2 نفر جان خود را از دست داده و یک نفر نیز به شدت مصدوم شده است؛ گفت: آتش‌سوزی به طور کامل مهار گردید، اما برای اطمینان خاطر بیشتر و خنک‌سازی محوطه، نیروهای آتش‌نشانی تا رفع کامل خطر و اطمینان از عدم وجود هرگونه آتش پنهان در محل حادثه حضور داشتند.

گفتنی است؛ با پایان یافتن عملیات خاموش‌سازی آتش، با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی، مدیرکل ستاد بحران استان و جمعی از مسوولین شهرستان خمین جلسه بررسی وقوع این حادثه تشکیل شد که در این جلسه حقیقی معاون استاندار به صورت ویژه از جانفشانی تمامی آتش‌نشانان و حضور به موقع و مدیریت صحیح حادثه توسط تیم آتش‌نشانی اراک تقدیر و تشکر نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *