shoar-1405

مهار آتش‌سوزی کوره منیزیم در کارگاه صنعتی

آتش‌سوزی کوره منیزیم در کارگاه صنعتی، با تلاش همه جانبه نیروهای آتش‌نشانی مهار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری 125، رخداد این حادثه ساعت 12:57 روز توسط کارگران یک کارگاه صنعتی به سامانه 125 اطلاع‌رسانی شد که بلافاصله ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اراک نیروهای عملیاتی ایستگاه  120 را به محل بروز حادثه در جاده تهران، قطب صنعتی حاجی‌آباد، خیابان حدید، شرکت آلومینات اعزام کرد.

آقازیارتی گفت: با رسیدن آتش‌نشانان به محل حادثه مشاهده شد کوره منیزیم این کارگاه صنعتی دچار آتش‌سوزی شده و تلاش کارگران و افراد حاضر در محل کارگاه برای خاموش کردن آتش بی‌نتیجه بود.

وی اضافه کرد: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی کامل و قطع جریان برق و گاز کارگاه، با توجه به نوع آتش و عدم امکان استفاده از آب برای خاموش‌سازی آن، به وسیله چند عدد خاموش‌کننده دستی مشغول مهار آتش‌سوزی شدند و شعله‌های آتش را پیش از سرایت به اطراف مهار و کاملا خاموش کردند. خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از کارگران این کارگاه آسیبی نرسید.

علت بروز این حادثه توسط کارشناسان علت‌یابی این سازمان در دست بررسی می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *