shoar-1405

برگزاری نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات کوی صنعتی با مدیران شهری منطقه یک در سال96

برگزاری نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات کوی صنعتی با مدیران شهری منطقه یک در سال96

حسین زندیه‌وکیلی سرپرست منطقه یک شهرداری اراک اظهار داشت: با توجه به مراجعات متعدد اهالی شهر صنعتی و دریافت شکایات کتبی و شفاهی در خصوص وجود مشکلات شهری در محله یاد شده و تشکیل جلسات درون منطقه‌ای و بررسی مشکلات مورد نظر و همچنین برگزاری جلسات تعاملی با اعضای هیات امناء مسجد امام جعفر صادق (ع) و معتمدین محل، جلسه مشترکی با حضور پر شور اهالی شهر صنعتی در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.

وی در ادامه افزود: با توجه به مفاد جلسه مذکور و درخواست کتبی معتمدین محله یاد شده در 18 بند، این منطقه اقدام به نامه‌نگاری به سازمانها و ادارات مرتبط نموده و مشکلات و درخواست اهالی را مجدانه پیگیری نمود.

مدیر منطقه یک شهرداری اراک گفت: بر همین اساس ضمن پیگیری نامه‌های ارسالی و انجام مذاکرات شفاهی و تلفنی، جلسه‌ای با حضور معتمدین محله کوی صنعتی در منطقه یک تشکیل و گزارش کاملی از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده به سمع و نظر شرکت‌کنندگان در جلسه رسیدکه حاضرین ضمن تشکر از تعامل صورت گرفته آمادگی خود را مبنی بر پیگیری سایر امور تا حصول نتیجه را اعلام داشتند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *