shoar-1405

بهسازی و ساماندهی معابر منطقه یک از ابتدای سال 96

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک:

بهسازی و ساماندهی معابر منطقه یک از ابتدای سال 96

زندیه وکیلی سرپرست منطقه یک شهرداری اراک در گزارشی به ارائه بخشی از عملکرد منطقه در فروردین ماه 1396 پرداخت و اظهار داشت: ساماندهی معبر و فضای سبز مقابل مسجد فاطمیه واقع در کوی فاطمیه شامل تخریب جدول و بلوک فرسوده مقابل مسجد به طول 220 متر و حمل ضایعات آن به تعداد 17 سرویس، جدول‌گذاری به طول 235 متر و آسفالت به مقدار 135 مترمربع یکی از اقداماتی می‌باشد که در فروردین ماه سال جاری صورت گرفته است. لازم به ذکر است فعالیت فوق بر اساس درخواست اهالی کوی فاطمیه و پیگیری هیات امنا مسجد مذکور و قول مدیر منطقه در جلسه هم‌اندیشی وشناسایی مشکلات محله مذکور، اجرا گردید که این امر رضایت شهروندان به خصوص نمازگزاران و ساکنین محله مذکور را در بر داشته است.

وی در ادامه بیان داشت: اجرای 700 مترطول جدول نهری در بلوار مهارت نرسیده به پل شهید فتحی که به علت عدم شیب مناسب بلوار باعث تجمع آب در سطح معبر گردیده بود، از جمله اقدامات صورت گرفته در ماه گذشته بوده است و اجرای این عملیات باعث برطرف شدن مشکل مذکور به صورت کامل شده است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک اظهار داشت: زیرسازی و آسفالت ترانشه حفاری شده فاضلاب واقع در باند کندرو بلوارکشاورز به طول 700 متر و پخش آسفالت به تناژ 550 تن، لکه‌گیری کامل آسفالت محدوده فاز دو شهید بهشتی به تناژ 130 تن، اصلاح و بازسازی جدول عرضی کوچه فضیلت 5 واقع در کوی فاطمیه به طول 10 متر، اجرای 60 مترطول جدول جهت محصور نمودن زمین پشت درمانگاه قدس و پاکسازی آن از نخاله‌ها و ضایعات از دیگر اقدامات صورت گرفته منطقه در فروردین ماه سال 96 می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *