مدیر عامل سازمان زیباسازی :
آغاز عملیات نصب فاز دوم تابلوهای اعلانات عمومی در سطح شهر اراک
فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک از آغاز عملیات نصب بیش از 160 عدد تابلوی اعلانات عمومی بر روی دیوارهای معابر سطح شهر اراک خبر داد و هدف از این اقدام را افزایش فضاهای تبلیغاتی و حفظ و نگهداری دیوارهای معابر و ممانعت از الصاق پوسترها و آگهیهای تبلیغاتی و عمومی بر روی دیوارهای شهری و نمای ساختمانها عنوان نمود.
وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به کثرت تبلیغات شهری و نصب آگهی و پوستر بر روی دیوارهای بعضی از مناطق شهر عملیات فاز دوم نصب تابلوهای اعلانات توسط عوامل اجرایی سازمان زیباسازی طی چند روز گذشته آغاز گردیده و در روزهای آتی نیز همچنان ادامه خواهد داشت.
عسگری با اشاره به اینکه این تابلوها تاکنون در بیش از 30 نقطه شهر که شامل مراکز محلات و خیابانهای پر رفت و آمد جانمایی و نصب شده، افزود: سازمان زیباسازی شهرداری اراک آمادگی دارد به درخواستهای همشهریان درباره نصب تابلوهای اعلانات در مکانهایی که مد نظر آنهاست پس از بررسیهای لازم توسط کارشناسان سازمان و در صورت تشخیص ضرورت نصب، اقدام نماید.
مدیرعامل سازمان زیباسازی در پایان از شهروندان درخواست نمود جهت الصاق آگهی و پوسترهای تبلیغاتی از تابلوهای اعلانات که به این منظور در سطح شهر تعبیه شده است استفاده نمایند زیرا طبق ماده 92 قانون شهرداریها، تبلیغات روی دیوارهای شهری به غیر از اماکنی که شهرداری آنها را مجاز اعلام نموده ممنوع و متخلفان، تعدیکننده به حقوق عمومی و قانونی محسوب میشوند.
.jpg)
.jpg)




