shoar-1405

پیشرفت 65درصدی پروژه جدولگذاری خیابان طالقانی

پیشرفت 65درصدی پروژه جدولگذاری خیابان طالقانی

وروانی مدیرمنطقه سه شهرداری اراک خبر داد: همواره مدیریت شهری نقش اساسی در پایداری و توسعه شهری دارد، برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی در انجام پروژه های عمرانی، از اهم مواردی است که با هدف جلب مشارکت و رضایت شهروندان درحوزه منطقه سه شهرداری مدنظر قرار گرفته است.

وی افزود: درهمین راستا پروژه جدولگذاری خیابان طالقانی که به علت قدمت زیاد، دچار فرسودگی و تخریب شده بود، همچنین جمع‌آوری و اصلاح پل‌های لوله‌ای غیرمجاز که توسط برخی از شهروندان، نصب شده بود و مشکلاتی از قبیل آبگرفتگی و عدم هدایت آب‌های سطحی را موجب شده بود، در برنامه کاری قرارگرفت.

وروانی اظهار داشت: برابر اعتبارات مصوب، مسیر خیابان طالقانی به میدان شریعتی به طول350 متر و قسمتی از لاین برگشت به طول 750 متر جمعا” 1100 متر در فاصله‌ای کمتر از 3 ماه انجام شد و باقی مانده نیز به محض تامین اعتبار مورد نیاز در دستور کاری بوده و انجام خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *