shoar-1405

نصب همزمان 5 وسیله بازی پلی‌اتیلن در بوستان‌های کودک، فروردین، شهید رحمان محمدی، شهدای صفری و پارک وحش

نصب همزمان 5 وسیله بازی پلی‌اتیلن در بوستان‌های کودک، فروردین، شهید رحمان محمدی، شهدای صفری و پارک وحش

ناصر عسگری سرپرست سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اراک با بیان خبر فوق گفت: به منظور تجهیز مبلمان پارکی و در ادامه روند نصب وسایل بازی پلی‌اتیلن در سطح بوستان‌ها و کسب رضایت همشهریان و مسافران نوروزی پنج بوستان دیگر در سطح شهر دارای وسیله بازی ایمن پلی‌اتیلن شدند.

وی ادامه داد: این 5 بوستان به ترتیب عبارتند از بوستان کودک واقع در منطقه رودکی، بوستان فروردین در جوار میدان صنعت به عنوان یکی از بوستان‌های مهم در اسکان مسافران نوروزی، بوستان شهید رحمان محمدی واقع در کوی صنعتی، بوستان در حال احداث شهدای صفری و پارک وحش به عنوان یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری شهر اراک.

عسگری افزود: از ابتدای سال جاری و در ادامه روند ایمن‌سازی محیط پارکها نصب وسایل بازی پلی‌اتیلن در بوستان‌ها در دستور کار قرار گرفت که تاکنون 10 دستگاه وسیله بازی پلی‌اتیلن در سطح بوستان‌ها نصب شده است.

وی در بیان اهمیت نصب وسیله‌های بازی ایمن در سطح بوستان‌ها گفت: حفظ ایمنی کودکان در استفاده از وسایل بازی یکی از مهمترین اهداف سازمان پارکها و فضای سبز می باشد که تاکنون  اقدامات زیادی در حوزه ایمن سازی محوطه بازی کودکان و نصب وسیله بازی در سطح بوستان‌ها انجام شده است که از ویژگی‌های این نوع وسایل بازی می‌توان به این نکات اشاره کرد که این مجموعه بازی‌های پلی‌اتیلنی جزگروه محصولات سبز می‌باشند و هیچ نوع آلودگی جهت محیط‌زیست نداشته و قابل بازیافت هستند تمام محصولات تا 80 درجه سانتیگراد دمای محیط هیچگونه تغییر فرمی بروز نداده و قابلیت احتراق ندارند .از دیگر امتیازات این مجموعه‌های پلی‌اتیلنی عدم انتقال و هدایت گرمای هوا به کاربر و همچنین عدم زنگ‌زدگی و در نهایت ایمنی و امنیت بسیار بالا در این وسایل می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *