مدیر عامل سازمان زیباسازی خبر داد:
پاکسازی و رنگ آمیزی بیش از 10000 متر مربع از دیوارهای آلوده شهر اراک
فاطمه عسگری مدیرعامل سازمان زیباسازی با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مشکلاتی که باعث مخدوش شدن سیما و منظرشهری اراک شده؛ دیوارنویسی است، زیرا دیوارنویسی و استفاده نابجا از در و دیوار منازل مسکونی، ادارات، مغازه ها و غیره برای درج آگهی ها، تبلیغات و استفاده از اسپری های رنگارنگ برای نوشتن جملات تبلیغاتی در شهر به طور چشمگیری افزایش یافته است و متأسفانه چهره شهر را ناپسند نموده است.
عسگری با بیان اینکه سازمان زیباسازی شهرداری اراک برای پاکسازی دیوارهای سطح شهر از آلودگیهای بصری سالیانه بودجه زیادی رابرای پاک کردن شعارنویسی ها و تبلیغات بی مورد و جملات ناشایستی که سیمای شهرمان را ناهنجار می کند صرف می نماید، افزود: در این راستا سازمان زیباسازی با نظارت مستمر خود که به صورت روزانه از خیابانهای سطح شهر به عمل میآورد، نسبت به پاکسازی و امحای شعارنویسیها، دیوارنویسی و پوسترهای تبلیغاتی موجود در سطح شهر اقدام میکند و از نیمه دوم سال جاری حدود 10 هزار مترمربع این دیوارهای آلوده در کلیه مناطق سطح شهر توسط عوامل اجرایی سازمان زیباسازی شهرداری اراک رنگ آمیزی و امحا شده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی در پایان خاطرنشان کرد: تبلیغات بر روی در و دیوارها و معابر عمومی به جز اماکنی که شهرداری آن را مجاز شناخته است ممنوع است و نقض آشکار حقوق شهروندی است و به حقوق عمومی مردم تعدی می شود. بنابراین هرگونه دیوارنویسی و تبلیغات در سطح شهر اراک باید با نظارت و اخذ مجوز از سازمان زیباسازی شهرداری اراک صورت گیرد تا سیمای شهر آراسته و تمیز باشد و مانع از بروز هرگونه مشکل برای خود و سایر شهروندان شوند.








