آموزش شهروندی بیش از 18000 دانش آموز در برنامه هر هفته یک مدرسه یک مسابقه
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک خبر داد: در سال 93 و 94 با اجرای طرح هرهفته یک مدرسه یک مسابقه در بیش از 41 مدرسه از ناحیه 1 و 2 کلانشهر اراک، تعداد بیش از 18000 دانش آموز از مباحث آموزش شهروندی توسط کارشناسان حوزه های ترافیک،ایمنی و آتش نشانی ، نگهداری فضای سبز و مدیریت پسماند بهرمند گردیدند.
حمید کربلایی حسنی با ذکر این مطلب افزود: این طرح شامل برگزاری مسابقات ورزشی متنوعی همچون طناب کشی، دارت، فوتسال و والیبال است که به صورت هفتگی در یکی از مدرسه های ناحیه 1 و ناحیه 2 برگزار و با توجه به لزوم آموزش در حوزه های شهروندی، این مباحث از طریق کارشناسان حوزه مربوطه پیگیری و آموزش های لازم به دانش آموزان منتقل گردید.
وی افزود: این طرح با همکاری آموزش و پرورش با جدیت تمام تحت عنوان المپیاد ورزشی دانش آموزی از آذر ماه سال جاری در مدارس سطح شهر در حال پیگیری و اجرا می باشد.





