shoar-1405

آغاز طرح گشت بازرسی سازمان تاکسیرانی در سطح شهر به منظور برخورد با تاکسی‌های غیرفعال

آغاز طرح گشت بازرسی سازمان تاکسیرانی در سطح شهر به منظور برخورد با تاکسی‌های غیرفعال

رضا علینقی‌پور مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اراک اعلام کرد: با توجه به تماس‌های شهروندان و دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر وجود تاکسی‌های غیرفعال در محله‌ها، شورای اداری سازمان با موضوع مرتفع نمودن این مشکل؛ تشکیل گردید.

وی افزود: نیروهای بازرسی سازمان موظف شدند کلیه کوچه‌های سطح شهر را بررسی نمایند و در صورت مشاهده هر تاکسی غیرفعال مراتب را از طریق مرکز بیسیم سازمان پیگیری و در صورت صحت موضوع غیرفعال بودن، تاکسی را به پارکینگ منتقل نمایند.

علینقی‌پور ادامه داد: گشت‌های بازرسی با جدیت هر چه بیشتر آغاز گردید و در طی چند روز اخیر، تعداد 2 دستگاه تاکسی غیرفعال به پارکینگ انتقال یافت. از جمله این موارد می‌توان به خودروی پارک شده در یکی از کوچه‌های واقع در خیابان شهدای صفری اشاره نمود که علاوه بر قصور در ارائه خدمت‌رسانی به شهروندان، باعث ایجاد مزاحمت برای ساکنین آن محله شده بود. این اقدام؛ تقدیر و تشکر کلیه ساکنین را به همراه داشت.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر اراک همچنین تصریح کرد: پرونده مالکین این تاکسی‌ها به هیئت انضباطی سازمان ارجاع گردید که پس از جمع‌بندی‌های لازم، برخورد قانونی صورت پذیرفت و آرای لازمه نیز صادر گردید. همچنین یکی از مالکین تاکسی‌ها ملزم به فروش تاکسی خود از سوی هیئت انضباطی سازمان تاکسیرانی شد، که این خودرو تا مادامی که فروش نرفته باشد در پارکینگ باقی خواهد ماند.

علینقی‌پور در خاتمه ضمن تشکر از شهروندان محترم خاطرنشان کرد: از کلیه این عزیزان تقاضا می‌نماییم؛ در صورت مشاهده اینگونه موارد مراتب را سریعاً از طریق سامانه پیام کوتاه 10007993 یا با مراجعه به سایت سازمان تاکسیرانی به نشانیwww.araktaxi.ir  و یا شماره گویا 32774004 اعلام نمایند تا در اسرع وقت اقدام لازم به عمل آید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *