shoar-1405

اجرای عملیات خاک‌برداری و آماده‌سازی خیابان 30 متری واقع در انتهای کوی امام علی (ع)

مدیر منطقه دو شهرداری اراک خبر داد:

اجرای عملیات خاک‌برداری و آماده‌سازی خیابان 30 متری واقع در انتهای کوی امام علی (ع)

عزیزاله براتی مدیر منطقه دو شهرداری اراک در این خصوص اظهار داشت: در راستای تسهیل عبور و مرور و ایجاد دسترسی‌های شهری و محله‌ای، عملیات خاک‌برداری و آماده‌سازی احداث خیابان 30 متری واقع در انتهای کوی امام علی (ع) آغاز گردید.

وی در ادامه افزود: شهرداری منطقه دو در راستای اجرای طرح تفضیلی و مصوبه شورای اسلامی کلانشهر اراک و برای ارایه خدمات هر چه بهتر به شهروندان در راستای تسریع و تسهیل در امر عبور و مرور و ایجاد دسترسی‌های مناسب‌تر، پروژه احداث خیابان 30 متری واقع در انتهای کوی امام علی (ع) را در دستور کاری خود قرار داده است.

براتی خاطرنشان ساخت: با دستور شهردار اراک و مساعدت معاون فنی و عمرانی شهرداری و اهتمامی که کلیه همکاران منطقه و سازمان خدمات موتوری دارند، امید است علاوه بر آزادسازی املاک مسیر فوق و تملک واحدهای مسکونی واقع در مسیر اصلی، خیابان جدیدالاحداث 30 متری در آینده نه چندان دور؛ زیر بار ترافیک قرار گیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *