shoar-1405

تلاش آتش‌نشانان برای خارج نمودن راننده خودروی واژگون شده

تلاش آتش‌نشانان برای خارج نمودن راننده خودروی واژگون شده
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبر داد: با تلاش آتش‌نشانان راننده خودروی پژو 206 که در داخل خودروی واژگون؛ محبوس شده بود رهاسازی شد.
وی افزود: به دنبال تماس‌های مکرر شهروندان مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو 206 با سامانه 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اراک بی درنگ ساعت 23:06 دقیقه شب زنگ ایستگاه 100 را به صدا درآورد و آتش‌نشانان بلافاصله به سمت بلوار کشاورز، تقاطع بلوار کاظمی آشتیانی حرکت کردند. با رسیدن آتش‌نشانان به محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه خودروی پژو 206 به علت نامعلوم پس از انحراف از مسیر اصلی واژگون شده و راننده آن به نام مسعود _ م دچار مصدومیت شده و در داخل خودرو گیر کرده بود.
اسماعیلی تصریح نمود: آتش‌نشانان پس از قرار دادن علائم هشداردهنده برای جلوگیری از حواث احتمالی بعدی و قطع برق خودرو از سر باطری با استفاده از ست هیدرولیک امداد و نجات فرد مصدوم را به صورت کاملا ایمن از داخل خودرو خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه دادند.
وی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی کامل محل حادثه و برگرداندن خودرو به حالت اولیه و نیز حمل خودرو توسط جرثقیل به ماموریت خود پایان دادند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *