shoar-1405

قلمه‌زنی بیش از 120 هزار اصله نهال در مجتمع نهالستان

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اراک خبر داد:

قلمه‌زنی بیش از 120 هزار اصله نهال در مجتمع نهالستان

احمد حسنی مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اراک در این خصوص اظهار داشت: قلمه‌زنی روشی برای تکثیر گیاهان می‌باشد که بر حسب نوع گیاه و استعداد ریشه‌زایی می‌تواند ساده باشد و یا برعکس نتیجه گیری از آن و یا ریشه‌دار کردن قلمه‌ها جز در شرایط استثنایی مثلا استفاده از برخی هورمون‌ها مقدور نخواهد بود. به طور کلی استعداد ریشه‌زایی از گونه‌ای به گونه دیگر فرق می‌کند.

وی افزود: عوامل موثر در قلمه‌زنی بستگی به زمان برداشت قلمه، سن گیاه، شرایط محیطی، رعایت نکات بهداشتی و … دارد. همچنین قلمه‌ها بر حسب مورد می‌تواند به صورت‌های خشبی (چوبی)، نیمه خشبی و علفی (سبز)، قلمه برگ و قلمه ریشه تهیه شوند.

حسنی در ادامه با بیان فعالیت‌های انجام شد در حوزه نهالستان گفت: با توجه به اهمیت گسترش و توسعه فضای سبز برای زیباسازی منظر شهری، ایجاد روحیه نشاط وشادابی در شهروندان سازمان پارکها و فضای سبز اقدام به قلمه‌زنی انواع شمشاد، بید، توت و چنار در مجتمع تولید گل و نهال نموده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اراک همچنین خاطرنشان ساخت: با شروع فصل بهار و لزوم کاشت انواع شمشاد و نهال در سطح شهر انواع قلمه شمشاد، بید، توت و چنار در مجتمع‌های تولید گل واقع در مجتمع نهالستان سازمان پارک‌ها و فضای سبز با قلمه‌زنی بیش از120000 اصله  تولید تا در زمان مناسب آماده کاشت گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *