shoar-1405

ادامه اجرای عملیات خاکبرداری، زیرسازی و ابنیه فنی بلوار غدیر

ادامه اجرای عملیات خاکبرداری، زیرسازی و ابنیه فنی بلوار غدیر

محمدرضا خسروی سرپرست حوزه معاونت فنی و عمران شهرداری اراک، اهم فعالیت‌های انجام شده در پروژه بلوار غدیر تاکنون را بتن‌ریزی در حدود 325 مترمکعب، قالب‌بندی در حدود 1628 مترمربع، آرماتوربندی در حدود 57 تن ،خاکبرداری در حدود 31185 مترمکعب و اجرای لایه مخلوط در حدود 5670 مترمکعب عنوان نمود.

وی ادامه داد: هماهنگی‌های اولیه با ادارات گاز، برق و مخابرات جهت مشخص شدن موانع تاسیساتی و همچنین تنظیم صورت‌جلسات آنها که نیاز به ذکر جزئیات دقیق‌تر دارد، از دیگر اقدامات انجام شده می‌باشد.

خسروی برنامه‌های آتی این پروژه را تنظیم صورت‌جلسات نهایی و اقدامات اولیه جهت جابجایی تاسیسات، خصوصا گاز و ادامه عملیات زیرسازی پروژه در جبهه‌های کاری موجود، تهیه پروفیل نقشه‌های کامل پروژه و تعیین تکلیف باغ‌ها جهت ورود به آن جهت خاکبرداری و اجرای کامل عرض پروژه بیان نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *