از امروز و به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری
نخستین دوره مسابقات داژبال بانوان کلانشهر اراک آغاز شد
نخستین دوره مسابقات داژبال بانوان کلانشهر اراک از امروز به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری این شهر در مجموعه ورزشی شهدای پنج مرداد اراک آغاز شد.
معاون اداری و مالی شهرداری اراک صبح امروز در مراسم افتتاح این مسابقات گفت: نخستین دوره مسابقات داژبال بانوان کلان شهر اراک در قالب جشنواره مادر و کودک از امروز به مدت دو روز در مجموعه ورزشی شهدای پنج مرداد اراک برگزار میشود.
حشمتاله شعبانی افزود: مسوولان شهرداری اراک نگاه ویژهای به ورزش داشته و سرمایهگذاری در این بخش را توسعه و ارتقای سلامت شهر و شهروندان میدانند. در حال حاضر شهرداری اراک حمایت از 20 تیم ورزشی در لیگ برتر، لیگ دسته یک و دو را بر عهده داشته و تلاش زیادی را در نهادینه کردن فرهنگ ورزش در بین شهروندان به کار بسته است.
معاون اداری و مالی شهرداری اراک خاطرنشان ساخت: از ابتدای سال جاری تاکنون 60 مورد فعالیت در قالب برپایی نمایشگاه فرهنگی ورزشی، برگزاری مسابقات، حمایت از تیمها و… به همت شهرداری اراک صورت گرفته است.
شعبانی تاکید کرد: هزینه کردن در ورزش؛ سرمایه گذاری در راستای ارتقای سلامت و نشاط در جامعه است که باید به عنوان اصلی مهم در دستور کار همه مسوولان ذیربط قرار گیرد.




