shoar-1405

مهار آتش در حمام روستای شهرجرد و نجات مرد جوان از داخل چاه فاضلاب منزل مسکونی

مهار آتش در حمام روستای شهرجرد و نجات مرد جوان از داخل چاه فاضلاب منزل مسکونی

عبدا… اسماعیلی مدیرعامل سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری اراک، خبر داد: به دنبال تماس اهالی روستای شهرجرد با سامانه 125 مبنی بر آتش سوزی در حمام قدیمی روستا، ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک بی درنگ ساعت 12:40 آتش نشانان ایستگاه 100 را روانه روستای شهرجرد در کمربندی شمالی کرد.

وی افزود: با رسیدن آتش نشانان به محل حادثه یک حمام مخروبه مشاهده می شد که دچار آتش سوزی شده و دود و شعله زیادی از آن به بیرون زبانه می کشید. آتش نشانان پس از مجهز شدن به دستگاه تنفسی، خود را به کانون آتش رسانده و با کشیدن لوله های آبرسانی آتش سوزی را مهار و خاموش کردند.

در ادامه اسماعیلی در خصوص مرد جوانی که در داخل چاه فاضلاب ساختمان مسکونی سقوط کرده بود و توسط آتش نشانان بیرون کشیده شده بود اظهار داشت: در پی وقوع این حادثه و تماس شهروندان با سامانه 125، ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک ساعت 13:02 آتش نشانان ایستگاه 150 را به محل حادثه در میدان شریعتی، خیابان شهیدبازجو (پورمحسن)، اعزام کرد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اراک اذعان داشت: محل حادثه یک منزل مسکونی بود که یکی از ساکنان به هنگام خروج از ساختمان و در قسمت پارکینگ آن، ناگهان زیر پایش خالی شد و او به عمق 7 متری چاه فاضلاب سقوط کرد.

وی افزود: آتش نشانان بلافاصله پس از رسیدن در محل اقدام به ایمن سازی محل کردند و با استفاده از تجهیزات ویژه، این شخص را از داخل چاه بیرون آورده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *